opc_loader

 

Bij SPORTEXHENGELS.nl kunt u op 4 veilige manieren betalen:

 

Betaalmethode 1: iDEAL (dit is de snelste methode)

      

iDEAL is inmiddels de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en makkelijk uw online aankopen afrekenen.

Iedereen in Nederland die een rekening heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kan met iDEAL betalen. Wij werken voor onze iDEAL betalingen samen met de firma SISOW.

Hoe werkt iDEAL?

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst in onze webwinkel, kiest u de betaalmethode “iDEAL” in het scherm.

U selecteert uw eigen bank in het keuzeveld en u komt direct op uw eigen vertrouwde banksite terecht. Alle gegevens zijn reeds voor u ingevuld (naam, rekeningnummer, totaalbedrag etc.)

U kunt nu uw betaling doen zoals u altijd internet bankiert. Hierna drukt u op “voltooien”.

Wij krijgen van uw bank direct de melding dat u de betaling heeft gedaan en uw bestelling kan dus direct verzonden worden.

Als u uw bestelling dus supersnel in huis wilt hebben, dan is dit de ideale betaalmogelijkheid! Bovendien zijn er geen extra kosten voor u aan verbonden.

 

Betaalmethode 2: Overboeken via internetbankieren

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, kun u het totaalbedrag overmaken op onze bankrekening. Zodra de betaling door ons is ontvangen, zullen wij uw bestelling versturen. Houd u rekening met enige verwerkingstijd, afhankelijk van uw bank. Dit kan soms een paar dagen duren.

U kunt het totaalbedrag van uw bestelling overmaken op:

REKENINGNUMMER: NL91 RABO 0113 8802 00    

TEN NAME VAN: NATIVE SPORTS HOLLAND (Sportexhengels.nl is een handelsnaam van Native Sports Holland)          

PLAATS: BLOKKER                                           

NEDERLAND

Indien u vanuit het België een betaling doet, dan kan het zijn dat uw bank een BIC code nodig heeft. Hieronder de code van Native sports Holland:

BIC: RABONL2U

 

Betaalmethode 3: Betalen met creditcard via PayPal

Betalen met de creditcard gaat bij SPORTEXHENGELS.nl via de grootste betaalorganisatie van de wereld: PayPal. Wanneer u als betaalmethode PayPal aanklikt, dan kunt u de standaardstappen in het scherm volgen. Uw betaling is voor ons ook direct zichtbaar en uw bestelling kan direct verzonden worden. Bij Paypal-betalingen dient het afleveradres ten alle tijden hetzelfde te zijn als het adres van de PayPal-rekeninghouder (degene die de bestelling heeft geplaatst). Als dit niet het geval is, kunnen wij uw bestelling niet verwerken.

 

Betaalmethode 4: Contant betalen bij afhalen (op afspraak)

U kunt uw hengels natuurlijk ook tegen contante betaling bij ons komen afhalen (er is geen pinautomaat aanwezig). Bel of mail ons dan wel even van te voren, zodat wij kunnen zorgen dat er iemand op het afhaaladres aanwezig is. Tel. 0229-851024