opc_loader

Bij SPORTEXHENGELS.nl kunt u op 4 veilige manieren betalen:

Betaalmethode 1: iDEAL (dit is de snelste methode)

      

iDEAL is inmiddels de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en makkelijk uw online aankopen afrekenen.

Iedereen in Nederland die een rekening heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kan met iDEAL betalen. Wij werken voor onze iDEAL betalingen samen met de firma SISOW.

Hoe werkt iDEAL?

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst in onze webwinkel, kiest u de betaalmethode “iDEAL” in het scherm.

U selecteert uw eigen bank in het keuzeveld en u komt direct op uw eigen vertrouwde banksite terecht. Alle gegevens zijn reeds voor u ingevuld (naam, rekeningnummer, totaalbedrag etc.)

U kunt nu uw betaling doen zoals u altijd internet bankiert. Hierna drukt u op “voltooien”.

Wij krijgen van uw bank direct de melding dat u de betaling heeft gedaan en uw bestelling kan dus direct verzonden worden.

Als u uw bestelling dus supersnel in huis wilt hebben, dan is dit de ideale betaalmogelijkheid! Bovendien zijn er geen extra kosten voor u aan verbonden.

Betaalmethode 2: Overboeken via internetbankieren

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, kun u het totaalbedrag overmaken op onze bankrekening. Zodra de betaling door ons is ontvangen, zullen wij uw bestelling versturen. Houd u rekening met enige verwerkingstijd, afhankelijk van uw bank. Dit kan soms een paar dagen duren.

U kunt het totaalbedrag van uw bestelling overmaken op:

REKENINGNUMMER: NL54RABO 0140338683

TEN NAME VAN:        Sense Outdoor

PLAATS:                    Hoogeveen  Nederland

Indien u vanuit het Buitenland een betaling doet gebruik dan de BIC code; RABONL2U

Sportexhengels.nl is een geregistreerd handelsmerk van Sense Outdoor

Betaalmethode 3: Betalen met creditcard via PayPal (tijdelijk niet beschikbaar)

Betalen met de creditcard gaat bij SPORTEXHENGELS.nl via de grootste betaalorganisatie van de wereld: PayPal. Wanneer u als betaalmethode PayPal aanklikt, dan kunt u de standaardstappen in het scherm volgen. Uw betaling is voor ons ook direct zichtbaar en uw bestelling kan direct verzonden worden. Bij Paypal-betalingen dient het afleveradres ten alle tijden hetzelfde te zijn als het adres van de PayPal-rekeninghouder (degene die de bestelling heeft geplaatst). Als dit niet het geval is, kunnen wij uw bestelling niet verwerken.

Betaalmethode 4: Buitenland extra mogelijkheden

U kunt vanuit België met Bancontact betalen. En vanuit Duitsland met SOFORT Banking betalen.