opc_loader

Sportex 150 cm Hengelkoker voor 1 hengel

28,95
x
Verzendmethode
Verzending via onze hengelkoerier (1 - 2 dagen):
7,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Foedraal nr. 6 Hengelkoker voor 1 hengel- 150 cm

Deze harde tube biedt maximale bescherming aan 1 hengel. De dikgevoerde binnenzijde en het schokabsorberende Sportex PVC membraam bieden aanvullende protectie.  

De tube is voorzien van een handgreep en een praktisch oog waaraan de koker thuis kan worden opgehangen aan de muur of het plafond.

Waarom kiezen voor Sportex Super Safe foedralen en hengelkokers?

Sportex Super Safe hengelfoedralen bieden optimale bescherming aan uw hengels en zijn de investering meer dan waard.

De foedralen zijn niet alleen praktisch en ruim vormgegeven, maar ze bieden ook een veel betere bescherming dan de meeste andere merken foedralen of beschermkokers. 

De binnenzijde van de Sportex Super Safe foedralen is namelijk voorzien van een flexibel, maar schokbestendig PVC membraam met een hoge impactbestendigheid. Hierdoor wordt eventuele impact van buitenaf optimaal geabsorbeerd waardoor de kans op hengelschade drastisch beperkt wordt.

Verder is de binnenzijde van ieder foedraal voorzien van beschermende zachte beschermkussens op de meest kwetsbare plekken. 

De buitenzijde van de Super Safe hengelfoedralen is gemaakt van waterproof en schuurbestendig 1.680 denier geweven nylon.  De robuuste ritsen zijn van corrosievrij metaal gemaakt.

De foedralen zijn voorzien van gevoerde draagbanden en de grote foedralen, zoals de karperfoedralen, hebben dubbele draagriemen waardoor het foedraal als een rugtas gedragen kan worden; optimaal draagcomfort en twee handen vrij om andere spullen te tillen! Daar is over nagedacht!

Tevens hebben alle Sportex foedralen en hengelkokers een handig en robuust gevormd oog aan de bovenzijde. Hieraan kunt u het foedraal ophangen zodat het in de schuur op zolder niet op de grond hoeft te staan.