opc_loader
Sportex foedraal van 125 cm voor twee opgetuigde hengels

Sportex 125 cm Foedraal voor 2 opgetuigde hengels

72,95
x
Verzendmethode
Verzending via onze hengelkoerier (1 - 2 dagen):
7,50
Levertijd:
1 - 2 dagen

Foedraal nr. 2 Hengelfoedraal voor 2 opgetuigde hengels – 125 cm

Dit foedraal biedt bescherming aan twee opgetuigde hengels. De hengels en molens worden beschermd in twee gescheiden compartimenten. De dikgevoerde binnenzijde en het schokabsorberende Sportex PVC membraam bieden maximale protectie. Foedraal nr. 2 heeft ook een apart buiten-compartiment voor accessoires.

Het foedraal is voorzien van een stevige draagriem. De onderkant is voorzien van een waterdichte en stootvaste beschermkap.

Foedraal nr. 2 is leverbaar in verschillende lengtes. Controleer de transportlengte van uw hengels en kies daar dan het juiste foedraal bij.

Waarom kiezen voor Sportex Super Safe foedralen en hengelkokers?

Sportex Super Safe hengelfoedralen bieden optimale bescherming aan uw hengels en zijn de investering meer dan waard.

De foedralen zijn niet alleen praktisch en ruim vormgegeven, maar ze bieden ook een veel betere bescherming dan de meeste andere merken foedralen of beschermkokers. 

De binnenzijde van de Sportex Super Safe foedralen is namelijk voorzien van een flexibel, maar schokbestendig PVC membraam met een hoge impactbestendigheid. Hierdoor wordt eventuele impact van buitenaf optimaal geabsorbeerd waardoor de kans op hengelschade drastisch beperkt wordt.

Verder is de binnenzijde van ieder foedraal voorzien van beschermende zachte beschermkussens op de meest kwetsbare plekken. 

De buitenzijde van de Super Safe hengelfoedralen is gemaakt van waterproof en schuurbestendig 1.680 denier geweven nylon.  De robuuste ritsen zijn van corrosievrij metaal gemaakt.

De foedralen zijn voorzien van gevoerde draagbanden en de grote foedralen, zoals de karperfoedralen, hebben dubbele draagriemen waardoor het foedraal als een rugtas gedragen kan worden; optimaal draagcomfort en twee handen vrij om andere spullen te tillen! Daar is over nagedacht!

Tevens hebben alle Sportex foedralen en hengelkokers een handig en robuust gevormd oog aan de bovenzijde. Hieraan kunt u het foedraal ophangen zodat het in de schuur op zolder niet op de grond hoeft te staan.