opc_loader

Sportex 150 cm Foedraal voor 2+2 opgetuigde hengels

104,95
x
Verzendmethode
Verzending via onze hengelkoerier (1 - 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 - 2 dagen

Foedraal nr. 5 Hengelfoedraal voor 2+2 opgetuigde hengels en accessoires-150 cm

Dit foedraal biedt bescherming aan twee opgetuigde en twee niet opgetuigde hengels. De hengels en molens worden beschermd in twee gescheiden compartimenten. De dikgevoerde binnenzijde en het schokabsorberende Sportex PVC membraam bieden maximale protectie.

Tevens zitten er 2 vakken op voor andere kleine spullen (aan weerszijde 1 t.h.v. het molencompartiment).

Het foedraal is voorzien van een stevige draagriem. De onderkant is voorzien van een waterdichte en stootvaste beschermkap.

Waarom kiezen voor Sportex Super Safe foedralen en hengelkokers?

Sportex Super Safe hengelfoedralen bieden optimale bescherming aan uw hengels en zijn de investering meer dan waard.

De foedralen zijn niet alleen praktisch en ruim vormgegeven, maar ze bieden ook een veel betere bescherming dan de meeste andere merken foedralen of beschermkokers. 

De binnenzijde van de Sportex Super Safe foedralen is namelijk voorzien van een flexibel, maar schokbestendig PVC membraam met een hoge impactbestendigheid. Hierdoor wordt eventuele impact van buitenaf optimaal geabsorbeerd waardoor de kans op hengelschade drastisch beperkt wordt.

Verder is de binnenzijde van ieder foedraal voorzien van beschermende zachte beschermkussens op de meest kwetsbare plekken. 

De buitenzijde van de Super Safe hengelfoedralen is gemaakt van waterproof en schuurbestendig 1.680 denier geweven nylon.  De robuuste ritsen zijn van corrosievrij metaal gemaakt.

De foedralen zijn voorzien van gevoerde draagbanden en de grote foedralen, zoals de karperfoedralen, hebben dubbele draagriemen waardoor het foedraal als een rugtas gedragen kan worden; optimaal draagcomfort en twee handen vrij om andere spullen te tillen! Daar is over nagedacht!

Tevens hebben alle Sportex foedralen en hengelkokers een handig en robuust gevormd oog aan de bovenzijde. Hieraan kunt u het foedraal ophangen zodat het in de schuur op zolder niet op de grond hoeft te staan.