opc_loader

SPORTEXHENGELS.nl, alle Sportex hengels op 1 stek!

Het merk Sportex

De Duitse firma Sportex bouwt al tientallen jaren de allerbeste hengelblanks ter wereld. Toen de sporvisserij tientallen jaren geleden overstapte van splitcane naar glasvezel was het Sportex die dit materiaal als een van de eerste geschikt wist te maken voor de hengelproductie.
Vandaag de dag is Sportex nog steeds toonaangevend in de ontwikkeling van unieke hengelmaterialen en hengelbouwtechnieken. Toewijding en meesterlijk handwerk staan bij Sportex nog steeds hoog in het vaandel.

Sportexhengels.nl

Vanuit onze passie voor deze fraaie en functionele hengels hebben wij ervoor gekozen om de Nederlandse en Belgische sportvissers een totaal overzicht aan te bieden van dit unieke merk. U vindt op deze site dan ook het volledige assortiment Sportex hengels! Hengels die stuk voor stuk ontworpen en gebouwd zijn met een passie voor de sportvisserij.

Uw bestelling

Bestellen op Sportexhengels.nl gaat in 6 eenvoudige stappen:

Stap 1: U klikt op het blokje 'In winkelwagen' en vervolgens op 'Afrekenen'

Stap 2: U kiest de bezorgmethode (verzending via onze koerier)

Stap 3: Als u een nieuwe klant bent, vult u naam, adres, woonplaats in

Stap 4: U kiest hoe u wilt betalen (bijvoorbeeld via iDEAL)

Stap 5: U vult in het scherm "Voeg opmerkingen toe" een voorkeur Sportex Dealer toe uit de dealerlijst vermeldt onderaan deze site.

Stap 6: U bevestigt uw bestelling

Zodra uw bestelling bij ons is binnengekomen ontvangt u van ons altijd een bevestiging en informeren wij u op welke dag de hengels bij u thuis worden afgeleverd door de hengelkoerier.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd een email sturen of bellen.

email: info@sportexhengels.nl

facebook: www.facebook.com/sportexhengels